23 Ekim 2010 Cumartesi

Dut Yaprakları arasında pişirilen hamsi

Kek yapımında yorulan ekip, Hasan hocanın arılığında dinlenme sırasında. Sabit hoca ustalığını burada da gösterdi. Hamsileri temizledi ve ızgara üzerine dizdiği yeşil dut yaprakları arasına resimde görüldüğü gibi sıraladı.Her iki tarafını da dut yaprağı ile sardı. bu arada toprak fırındaki ateşte iyice korlaşmıştı. fazla beklemeden hamsi masada önümüzde üzerine boca edilen iki limonun eşliğinde sıcak sıcak gereken yerlere indirildi. Arkasından korda demini alan çay keyfi ise arkadaşların keyfini kaçırmasın diye gösterimden kaldırıldı tarafımdan.

2 yorum:

İlhami Uyar dedi ki...

Değerli hocam,kokusu buraya kadar geldi,afiyet olsun,sorunsuz bir kış dönemi geçirmeniz dileklerimle,hoşca kalın.

Mustafa Soylu dedi ki...

Teşekkürler İlhami Bey. Ben de size probemsiz bir kış dönemi diliyorum.