22 Nisan 2009 Çarşamba

önce sağlık

31 marttan beri bel fıtığından özel bir klinikte akupunktur, balıkesir d.hastanesinde de fizik tedavisi görüyordum. nihayet dün yani 22 nisan çarşamba günü taburcu oldum. çok şükür. evde gibisi yok. insan ayağını bile bir başka uzatıyor. tabii yüzde yüz tedavi olamadım ama kısmen ağrılarım geçti daha doğrusu hafifledi. doktor uzun süre ayakta kalma, dağ tepe gezme hareketlerini ihmal etme ağır kaldırma dese de arıcılığın tabiatı gereği bu tavsiyelerin bir kısmı rafa kalkacak gibi. neyse bu güne kadar email, telefon veya bizzat gelerek geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dost ve arkadaşlara teşekkür ediyor, sağlık ve afiyet dileklerimi iletiyorum herkese.

6 yorum:

Taşkın ÖZŞAHİN dedi ki...

sayın soylu
büyük geçmiş olsun
allah şifa versin
arıcılığa devam edin

İlhami Uyar dedi ki...

Sayın Soylu en kısa zamanda eski sağlığınıza ve sıhhatinize kavuşmanızı Allahtan diliyor,saygılar sunuyorum,herşey gönlünüze göre olsun.

Unknown dedi ki...

değerli dostum öncelikle geçmiş olsun allah acil şifalar versin her ne kadar arıcılık tedavisi olmasada sen önce tedavinin %100 olması için çaba sarf et ki arıcılıkta zefk versin düm taburcu ol bu gün kovan kaldır sakın ha ne dedin başlıkta ''ÖNCE SAĞLIK''allah yardımcın olsun.

Mustafa Soylu dedi ki...

Taşkın,İlhami ve Kadıoğlu kardeşlerime şifa ve uyarı temennilerinden dolayı teşekkür eder bende sağlık ve afiyetler dilerim.

Mehmet Akpınar dedi ki...

Mustafa bey'im geçmişolsun.Bu hastalık iyi bir hastalık değil.Allah korusun arıcılığı bile bıraktırır insana.
yalnız çarelerine bakmak gerek.En azından kovan kaldırmamak lazım.Mecbur kalınırsa bele dayamalı destekle kaldırılmalı.Çıtalarda ana kontrolü falan gibi işlerde ayakta fazla kalmadan oturarak,beli sağlama alarak bakmalı.Bele kuşak sarmalı.Terlendiğinde muhakkak atleti değiştirmeli.Yazın bile terleyip soğutmamalı.
Çok önemli olduğu için yararına inandığım bir kısım çareleri yazdım.
Alah şifalar ihsan eylesin.

Mustafa Soylu dedi ki...

Mehmet Bey çok teşekkür ederim. Bu tavsiyelerinize azami derece de uymaya çalışacağım. Ben de size sağlıklı bir ömür diliyorum.Selamlar.